Talous ja tukijat

Yhdistyksen leiritoiminta rahoitetaan kokonaisuudessaan kerättävillä leirimaksuilla ja avustuksilla. Leirimaksujen osuus kokonaisbudjetista on kolmannes.

Yhdistyksen kesätoimintaa tukevat Tampereen kaupungin lisäksi lukuisat yhdistykset, yritykset ja järjestöt (mm. Lions Clubit). Tutustu tukijoihimme alta.

Keräysvarojen turvin yhdistys järjestää lapsille ja nuorille kesäleirejä Sorjan leirikeskuksessa Sastamalan Karkussa.Kesällä 2023 järjestetään kaikkiaan kahdeksan leiriä ja ne ovat pituudeltaan 4 – 7 päivää. Lapset asuvat ja yöpyvät leirikeskuksessa. Lapsia kullekin leirille otetaan noin 60 ja heidät valitaan mahdollisuuksien mukaan sosiaalisin perustein.

Keräyskulumme rajoittuvat postitukseen ja olivat viime vuonna 0,3%. Ilman tukijoita leirien järjestäminen tamperelaislapsille kävisi yhdistykselle taloudellisesti ylivoimaiseksi.

Jos vaikutatte Pirkanmaan talousalueella ja haluatte mukaan tukemaan hyvää asiaa, ottakaa yhteys toiminnanjohtaja Teppo Mattilaan tai puheenjohtaja Liisa Siltaseen.

Voit myös tehdä lahjoituksesi suoraan yhdistyksen tilille:

FI46 1277 3500 1506 67  (BIC: NDEAFIHH)

SUURET KIITOKSET TUKIJOILLEMME!


LEIRIEN TUKIJAT 2023: 

Tampereen kaupunki, Sivistys- ja kulttuurilautakunta

Lions Club Tampere

Lions Club Tampere Amuri

Lions Club Tampere Hämeensilta

Lions Club Tampere Kaakinmaa

Lions Club Tampere Koivistonkylä

Lions Club Tampere Köyhät Ritarit

Lions Club Lassinlinna

Lions Club Tampere Naistenlahti

Lions Club Tampere Pirkanmaa

Lions Club Tampere Ruotu

Lions Club Siilinkari

Lions Club Tampere Wivi Lönn

Pispalan rukoushuoneyhdistys ry

Pirkan Kilta ry

Pirkan Kilta ry siskospiiri

Pirkanmaan kansanterveys ry

Koja Oy

Erkki ja Eila Ojalan säätiö

Ragnar Ekbergin säätiö

Yksityishenkilöt

——————————————————————————————————–Tampereen Kesäsiirtolayhdistys ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa leiritoiminnan tukemiseen. Luvan numero on RA/2021/419.