Talous ja tukijat

Yhdistyksen leiritoiminta rahoitetaan kokonaisuudessaan kerättävillä leirimaksuilla ja avustuksilla. Leirimaksujen osuus kokonaisbudjetista on kolmannes.

Yhdistyksen kesätoimintaa tukevat Tampereen kaupungin lisäksi lukuisat yhdistykset, yritykset ja järjestöt (mm. SPR:n paikallisosastot, Lions Clubit ja ei-poliittiset naisjärjestöt). Tutustu tukijoihimme alta.

Keräysvarojen turvin yhdistys järjestää lapsille ja nuorille kesäleirejä Tampereen kaupungin varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen hallinnassa olevassa Sorjan kesäsiirtolassa. Leirejä on kesäisin kaikkiaan seitsemän ja ne ovat pituudeltaan 4 – 8 päivää. Kesän 2020 leirit ovat 02.06.-27.07. Lapsia otetaan kullekin leirille noin 55 ja heidät valitaan mahdollisuuksien mukaan sosiaalisin perustein.

Keräyskulumme rajoittuvat postitukseen ja olivat viime vuonna 0,3%. Ilman tukijoita leirien järjestäminen tamperelaislapsille kävisi yhdistykselle taloudellisesti ylivoimaiseksi.

Jos vaikutatte Pirkanmaan talousalueella ja haluatte mukaan tukemaan hyvää asiaa, ottakaa yhteys toiminnanjohtaja Teppo Mattilaan tai puheenjohtaja Liisa Siltaseen.

Voit myös tehdä lahjoituksesi suoraan yhdistyksen tilille:

FI70 2275 1800 0055 16  (BIC: NDEAFIHH)

SUURET KIITOKSET TUKIJOILLEMME!

———————————————————————————————————

VUODEN 2020 LEIRIEN TUKIJAT:

Tampereen kaupunki, Sivistys- ja kulttuurilautakunta

Suomen Punainen Risti, Tampereen osasto

Pispalan rukoushuoneyhdistys ry

Pirkan Kilta ry

Pirkan Kilta ry siskospiiri

Fazer Aito

Foodduck Oy

Koja Oy

Notex-Yhtiöt Oy

Tampereen Tiivisteteollisuus Oy

Lions Club Tampere

Lions Club Tampere Hämeensilta

Lions Club Tampere Härmälä

Lions Club Tampere Härmälä ladyt

Lions Club Tampere Koivistonkylä

Lions Club Tampere Köyhät Ritarit

Lions Club Tampere Metsäveljet

Lions Club Tampere Naistenlahti

Lions Club Tampere Pyynikki

Lions Club Tampere Siilinkari

——————————————————————————————————–Tampereen Kesäsiirtolayhdistys ry:llä on rahankeräyslupa Pirkanmaan alueelle: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi. Luvan numero on RA/2019/29, ja se on voimassa 16.01.2019 – 15.01.2021. Luvan on myöntänyt Sisä-Suomen poliisilaitos/ Sastamalan poliisiasema 11.01.2019. Yhdistys voi vedota rahalahjoitusten saamiseksi ainoastaan yllä mainituilla alueilla oleskeleviin.