Leirit 2023

Kesäsiirtolayhdistys on järjestänyt kesäleiritoimintaa vuodesta 1992 ja on tarjonnut leirikokemuksen tähän mennessä 9179 lapselle ja nuorelle. Kesällä 2023 järjestämme kahdeksan leiriä. Leirien pituudet olivat 4-7 päivää. Edelliseen leirikesään 2022 voi tutustua tarkemmin kesän toimintakertomuksen avulla.

Kaikki leirit on tarkoitettu peruskouluikäisille eli 7-15 -vuotiaille. Kaikilla leireillämme, leirin teemasta riippumatta on ohjelmassa myös saunomista, uimista, askartelua, pelejä ja leikkejä. Leirien toiminnasta ja ohjelmasta huolehtii täysi-ikäinen ja koulutettu henkilökunta, joka koostuu oman alansa tulevista ammattilaisista. Henkilökuntaa on kaikkiaan 15. Leireille on yhteiskuljetus, joka lähtee Tampereen Keskustorilta Vanhan kirkon edestä. Leireille otetaan kerralla noin 60 lasta. Tytöt ja pojat majoittuvat erillisissä rakennuksissa ja 6-12 hengen huoneissa. Lapset on leirijärjestäjän osalta vakuutettu.

Kesän 2023 leirit:

1. HYPPY KESÄÄN! ti 06.06. – la 10.06. (5 pv)  Vauhdikas kesänaloitusleiri. Räväkkää ja iloista kesätoimintaa aamusta iltaan.
  2. VIPELTÄJÄT I ti 13.06. –  pe 16.06. (4 pv)  Reipasta liikkumista ensisijaisesti 1.-4.-luokkalaisille ja sopii hyvin harjoitteluleiriksi ensikertalaiselle.
    Liikkumista luonnossa, pelejä, taiteilua ja iloista kesäharrastamista.
  3. VIPELTÄJÄT II ma 19.06. – to 22.06. (4 pv) Leiri on suunnattu ensisijaisesti 1.-4.-luokkalaisille. Monipuolista toimintaa leikkien, pelien ja rantailun
    merkeissä.
  4. KESÄILO ma 26.06. – pe 30.06. (5 pv) Reipasta liikkumista, pelaamista ja taiteilua. Saunomista, rantailua ja retkiä unohtamatta!
  5. KESÄFIILIS ma 03.07. – pe 07.07. (5 pv) Nautitaan Sorjan kauniista
    ympäristöstä pelien ja leikkien muodossa. Uidaan, saunotaan ja nautitaan iltanuotion loisteesta.
  6. KESÄSEIKKAILU ma 10.07. – pe 14.07. (5 pv) Haasteelliset leiripäivät pitävät sisällään mitä mielenkiintoisempia seikkailuja Sorjassa. Tule ja ylitä
    itsesi jännittävissä ja hauskoissa kisailuissa!
  7. LEIRIHIRMUT ma 17.07. – to 20.07. (4 pv) Mielenkiintoista ohjelmaa aamusta iltaan yhteisten pelien ja leikkien muodossa. Nautitaan myös Sorjan mainiosta rannasta uiden ja saunoen!
  8. SORJAN PARHAAT ti 25.07. – ma 31.07. (7 pv) Perinteinen kesän viimeinen leiri! Seikkaile, liiku, maalaa, pelaa, ui ja sauno! Ole sinäkin mukana!

Kesän leirejä koskevat esitteet jaetaan kaikissa tamperelaisissa peruskouluissa (luokat 1-6) maaliskuussa. Lisäksi yhdistys lähettää maaliskuun puolivälissä kaikille viime kesän leireillämme olleiden lasten kotiin esitteemme, josta selviää tiedot tulevan kesän leireistä. Hakuaika kesän 2023 leireille on 10.03. – 23.04.2023.

Leiripaikkoja ei täytetä ilmoittautumisjärjestyksessä vaan valinnat kaikille leireille tehdään hakuajan päätyttyä. Leireille valituille ilmoitettiin sähköpostitse viikolla 20

Peruutuspaikkoja voi kysellä leirien johtajalta sähköpostilla leirijohtaja@sorjanleirit.net tai puhelimitse 040-773 0939.

Leirimaksu on tamperelaisilta 24 euroa / päivä ja muista kunnista tuleville 26 euroa / päivä. Maksu
sisältää kuljetukset leirille Tampereen Keskustorilta, ohjatun toiminnan, ruokailut (aamupala, lounas,
välipala, päivällinen ja iltapala) sekä vakuutuksen.